Ook uw partner in verbouwings projecten

Naast nieuwbouwprojecten zijn wij ook de juiste partij voor grote verbouwingen. Denk aan het renoveren van uw gehele woning, een uitbouw of een dakopbouw. Wilt u uw woning een nieuwe uitstraling geven of wilt u meer woonruimte? Wij denken graag met u mee om te kijken naar de mogelijkheden! Hieronder ziet u verschillende grote verbouwingen welke wij al gerealiseerd hebben. Wilt u meer weten? Twijfel niet en neem contact met ons op! Ook nieuwere woningen kunnen aan een renovatie toe zijn als nieuwe bewoners/eigenaren vinden dat de woning niet voldoet aan hun eisen. Bijvoorbeeld als de eigenaar de woning wil herinrichten door een andere indeling. Dit kan soms ook een reden zijn om de gehele woning te renoveren. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij een renovatie kunt u gelijk uw woning laten verduurzamen. Bouwbedrijf Engels&Verbiest B.V. kan dit standaard meenemen tijdens het opstellen van het renovatieplan van uw woning. Zo houden we rekening met de beste isolatie toepassingen en het aardgasvrij maken van uw woning. Duurzame maatregelen leveren extra wooncomfort op. Daarnaast zorgt het ook nog voor een financieel voordeel zeker in deze tijd. En uiteraard is het ook nog gunstiger voor het milieu! Hieronder vindt U enkele projecten

Aanbouw atelier Den Haag

Architect Nugteren Architectuur. Het atelier is integraal en apart van de woning te gebruiken, De uitbouw is in de stijl van het huis ontworpen,

Renovatie en uitbreiding project in Voorschoten

Nugteren Architectuur - Een uitbouw met volledig glazen pui zorgt voor een verhoging van de daglichttoetreding. Door het doorbreken van een aantal wanden krijgt de begane grond een open karakter en ontstaat de mogelijkheid voor een leefkeuken.

Renovatie vrijstaande woning Rotterdam

Architect: Thijssen Verheijden Renoveren, moderniseren en uitbreiden van een vrijstaande woning in Rotterdam.

Uitbouw en badkamer  Oegstgeest

Uitbouw met aluminium pui, vloerverwarming en nieuwe badkamr in  Oegstgeest

Renovatie vrijstaande woning Oegstgeest

Architect: OX Architecten Dak isoleren, pannen vervangen en dakkapellen plaatsen in Oegstgeest

Renovatie en uitbouw tussenwoning Leiderdorp

Renovatie incl. uitbouw begane grond en verplaatsen van de badkamer in Leiderdorp

Dubbele dakopbouw en uitbouw Leiden

Architect: Swieten Partners Architecten Uitbouw op de eerste en tweede verdieping incl. nieuwe badkamer en-suite en erker.

Renovatie en uitbouw tussenwoning Oegstgeest

Renovatie incl. uitbouw begane grond in Oegstgeest

Renovatie monumentaal pand in Leiden

Volledige renovatie van een groot monumentaal pand.in Leiden

Renovatie vrijstaande woning Nieuw-Vennep

Architect: Swieten Partners Architecten. Volledige renovatie incl. uitbreiding dakopbouw in Nieuw-Vennep